Vår brunch serveras i stora baren lördagar & söndagar 12:00-16:00
Brunch
Ägg Royal Pocherat ägg, rimmad lax, sauterad spenat & brynt smörhollandaise | 190 |
Smashed avokado & wasabifärskost Rågbröd, pocherat ägg, picklad lök & smörgåskrasse | 145 |
Krispig kycklingburgare Astoria hot sauce, spetskål, picklad gurka, kimchimajonnäs, friterad lök & briochebröd | 195 |
«Steak sandwich» Grillad oxfilé, karamelliserad lök, paprika, engelsk cheddar & rostad vitlöksaioli | 285 |
Kärnmjölkspannkakor Vaniljglass, blåbärskompott, citrontimjan & lättvispad fransk lantgrädde | 145 |
GOURMANDISES
*Ostron «Rockefeller» Spenat, hollandaise, parmesan, ’nduja & gochugaru | 75 |
*Ostron au naturelle (Frankrike, Bretagne nr 3) Champagne- & schalottenlöksvinaigrette | 55 |
Sojaglaserade oxribs & kycklingvingar Astoria «hot sauce», kampotpeppar, salladslök & galangalaioli | 235 |
N25 Caviar av Björn Frantzén (30gr) Kokosvåfflor, crème crue, lime & brynt smör | 975 |
Friterad fläsksvål Chilimajonäs, persilja & gochugaru | 95 |
Förrätter
Toast Astoria Kungskrabba, räkor, löjrom från Kalix, smörstekt lantbröd, citronconfit- & wasabiaioli, Tellicherrypeppar & picklad lök | 295 |
Stracciatella di burrata Grillad butternutpumpa, tryffel- & hasselnötsvinaigrette, ärtskott, hösttryffel, rostade marconamandlar & hasselnötter | 245 |
Crudo på lax Yuzu, forellrom, grönt äpple, kyld vinaigrette på kålrabbi & pepparrot, dill & konfiterad citron | 275 |
Pizzor
Tryffelpizza «Le blanc» Hösttryffel, fontinaost, fetaost, friséesallat, rostad vitlöksolja & gräslök | 345 |
«Kebabpizza» Confiterat anklår, fontina, picklad jalapeño, lök, harissayoghurt, persilja & friséesallat | 275 |
Löjromspizza Potatis, Västerbottensost, citron, crème fraîche & lök | 385 |
Huvudrätter
*Moules à la crème Jalapeñoaioli, champagnegrädde, grillad lökolja & pommes frites | 265 |
Steak tartare à la parisienne Pommes frites & klassiska tillbehör | 335 |
«Caesar» (blandas vid bordet) Grillat majskycklingbröst, rostade pinjenötter, svartrökt sidfläsk, gräslök, gröna bönor, grönkål, 24-månaders parmesan «Vacche Rosse» & vitlöksrostade krutonger | 355 |
Steak frites Entrecôte från Sverige, sauce béarnaise, tomat- & löksallad, kryddiga parmesan- & vitlökspommes frites & grönsallad med parmesan | 645 |
Sides
Kryddiga parmesan- & vitlökspommes frites | 65 |
Pommes frites | 45 |
Grönsallad med parmesan | 45 |
Tomat- & löksallad | 65 |
Sauce béarnaise | 45 |
Brynt smörhollandaise | 45 |
Rödvinssky | 55 |
Hösttryffel (5g) | 125 |
N25 Caviar av Björn Frantzén (15g) | 450 |
Desserter
Crème brûlée Blåbär & citrontimjan | 120 |
Bourbon- & Tahitivaniljglass «16/1» Salt kolasås | 185 |
Kokossorbet Grillad ananas, passionsfrukt & rostad kokos | 95 |